Kapcsolat Hitelajánlat Hitelkiváltás
Beruházási Forgóeszköz Eszközfin. Rulírozó Projekthitel Kezdőoldal

Beruházási hitelek

 

 Beruházási hitel - Beruházási hitelek

Beruházási hitelek

Egy bizonyos idő után majd minden vállalkozás elér abba a szakaszba amikor fejlesztenie érdemes és szükséges. Ezen fejlesztések finanszírozásához az Ön cégének saját forrásai valószínűleg nem elegendőek, kiegészítő finanszírozásra van szükség. Ez a kiegészítő forrás lehet a beruházási hitel. Ezen hitel felhasználásával finanszírozhatja az esetleges kapacitásbővítést, gépbeszerzést, ingatlan, telephely megvásárlását illetve építését, bővítését.

Beruházási hitelek - ajánlatkérő űrlap INGYENES hiteltanácsadással

Hogyan vehető igénybe a beruházási hitel?

Minden esetben a beruházási hitel igénybevételének alapfeltétele a beruházáshoz kapcsolódó számlák megléte és igazolhatósága. Ingatlan esetén helyszíni szemle is szükséges lehet. A különböző bankok feltételei rendkívül változóak és nehezen átláthatóak, már az összehasonlításukhoz is napi információk szükségesek az összes banktól. Szeretné hogy felkészült hitelszakértők tegyék meg mindezt Ön helyett? Ráadásul ingyen? Töltse ki űrlapunkat és hagyja hogy megversenyeztessük a bankokat. Amennyiben el tudjuk vállalni ügyét, pár napon belül felkeressük ajánlatunkkal.

A beruházási hitel előnyei:
1.) Bármely fejlesztési célra felhasználható.
2.) A minimum önrésze csak 20%.
3.) A törlesztés és folyósítás igazodik az Ön terveihez.
4.) A fedezet maga a megvalósult beruházás. Ez lehet akár árukészlet, kintlévőség, berendezés vagy akár ingatlan, a lehetőségektől függően.
5.) Kedvező deviza kamatok: HUF, USD, EUR, CHF.

Beruházási hitel igénylése INGYENES hitelfelméréssel és előszűréssel

Kezdőoldal | Eszközfinanszírozás | Forgóeszköz hitel | Rulírozó hitel | Projekthitel | Beruházási hitel

Beruházási hitel - Beruházási hitelek - Minden jog fenntartva - 2008, www.vallalkozoihitel.info - Beruházási hitel - Beruházási hitelek